Szolgáltatásaink
Nyersanyag összetétel meghatározás
- Szárazanyag-tartalom meghatározás
- Szervetlenanyag-tartalom meghatározás
- Össz-szénhidrát és Klason lignin meghatározás
- Stuktúrlális szénhidrát meghatározás
- Soxhlet extrakció (gravimetriás módszer az alkohollal kioldható anyagok /színezékek, lipidek, stb./ meghatározására)
- Keményítő-tartalom meghatározás
- Fehérjetartalom meghatározása
Enzimes műveletek
- Enzimaktivitás mérés: Szűrőpapír bontó aktivitás (FPA), béta-glükozidáz aktivitás, pNPG-bontó aktivitás, alfa-amiláz aktiviás, amiloglükozidáz aktivitás
- Enzimes hidrolízis: Keményítő enzimes hidrolízise, celluláz/hemicelluláz enzimes hidrolízise
- Enzimtermelés: Celluláz enzimrendszer termelés Trichoderma reesei RUTC30-as törzzsel
Fermentációs műveletek
Élesztőkkel, fonalas gombákkal, baktériumokkat végzett aerob, mikroaerob, anaerob fermentációk
- rázatott lombikban (20-500 ml),
- asztali fermentorban (500 ml és 3 l)
- és félüzemi méretben (7 l és 30 l)
Analízis
- HPLC analízis
- Redukáló cukor tartalom meghatározás
Tartósító eljárások
- porlasztva szárítás
- fagyasztva szárítás (liofilizálás)
További információ.
Vissza a kezdőoldalra.