Kari honlap | Impresszum

Szolgáltatásaink

Nyersanyag összetétel meghatározás

  • Szárazanyag-tartalom meghatározás
  • Szervetlenanyag-tartalom meghatározás
  • Össz-szénhidrát és Klason lignin meghatározás
  • Stuktúrlális szénhidrát meghatározás
  • Soxhlet extrakció (gravimetriás módszer az alkohollal kioldható anyagok /színezékek, lipidek, stb./ meghatározására)
  • Keményítő-tartalom meghatározás
  • Fehérjetartalom meghatározása 

Enzimes műveletek

  • Enzimaktivitás mérés: Szűrőpapír bontó aktivitás (FPA), béta-glükozidáz aktivitás, pNPG-bontó aktivitás, alfa-amiláz aktiviás, amiloglükozidáz aktivitás
  • Enzimes hidrolízis: Keményítő enzimes hidrolízise, celluláz/hemicelluláz enzimes hidrolízise
  • Enzimtermelés: Celluláz enzimrendszer termelés Trichoderma reesei RUTC30-as törzzsel

Fermentációs műveletek

Élesztőkkel, fonalas gombákkal, baktériumokkat végzett aerob, mikroaerob, anaerob fermentációk

  • rázatott lombikban (20-500 ml),
  • asztali fermentorban (500 ml és 3 l)
  • és félüzemi méretben (7 l és 30 l)

Analízis

  • HPLC analízis
  • Redukáló cukor tartalom meghatározás

Tartósító eljárások

  • porlasztva szárítás 
  • fagyasztva szárítás (liofilizálás) 


További információ.

Vissza a kezdőoldalra.